Nieuws: Onze nieuwe app Smart Photo Album staat in de app store, met deze app kun je foto's vinden op basis van IPTC keywords!

Welkom!

Heb je jezelf ooit afgevraagd welke informatie er in een foto zit? Wil je deze informatie graag zien op je iPhone, iPad of iPod Touch? Lees dan snel verder en je zult zien dat de Image Metadata Viewer dit snel en simpel doet. Zet Locatievoorzieningen aan onder Intellingen -> Algemeen en je bent klaar voor gebruik.

Of het nu gaat om EXIF, IPTC, of GPS metagegevens, de Image Metadata Viewer toont overzichtelijk gerangschikt alle metagegevens die in een afbeelding zijn opgeslagen. Iedereen haalt met deze universele applicatie een onmisbare informatiebron in huis. Het gaat hierbij om een zeer gevarieerd en gedetailleerd scala aan gegevens. Zo is onder eigenschappen bijvoorbeeld te zien of en welke belichtingscompensatie is gebruikt, wat de horizontale en verticale resolutie is en of er een flitser aan te pas is gekomen. Andere gegevens betreffen onder meer de zoomverhouding, pixel diepte en het diafragma. De Image Metadata Viewer toont daarnaast de datum en tijd van opname (en digitalisatie). Indien een afbeelding GPS-gegevens bevat, toont deze applicatie op een landkaart ook de exacte foto-locatie.

Functies

  • Toont alle foto's die op jouw apparaat zijn opgeslagen
  • Toont de eigenschappen, EXIF, IPTC en GPS metadata
  • Toont een preview van een geselecteerde foto
  • Toont de locatie op een kaart wanneer de foto GPS gegevens bevat
  • Intu´tieve and gemakkelijk te gebruiken gebruikers interface

Om de foto's te lezen en GPS informatie te bepalen is het noodzakelijk dat Locatievoorzieningen aan en er is toestemming nodig om uw huidge locatie te gebruiken. De huidige locatie wordt verder niet gebruikt deze is alleen nodig om toegang te krijgen tot de foto's.

Conclusie

Met de Image Metadata Viewer vergaart iedereen moeiteloos en razendsnel een schat aan metagegevens. Wie deze app wil gebruiken, heeft minimaal iOS firmware v4.2 nodig. De applicatie is compatible met de iPod Touch, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, en natuurlijk ook met de iPad.

English
 
Beschikbaar in iTunes

 

Contact

info@imagemetadataviewer.com